Al sinds 1986 staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop

pand-nieuw
Showroom overzicht
autos-P-Verkerk

Al sinds 1986 staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop

Ombouw geel naar grijs kenteken in de buurt van Stolwijk voor fiscale voordelen

Ombouw geel naar grijs kenteken in de buurt van Stolwijk voor fiscale voordelenWilt u uw wagen ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk? Profiteren van fiscale en praktische voordelen? Voor het ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk bent u bij Autobedrijf P. Verkerk aan het juiste adres. Autobedrijf P. Verkerk is een gespecialiseerd en betrouwbaar autobedrijf dat al vele jaren een bekend begrip is in Stolwijk en omgeving. Vanaf de start in 1986 staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop. Naast het ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk kunt u bij ons terecht voor diverse andere diensten zoals keuringen en onderhoud. Autobedrijf P. Verkerk is een merkonafhankelijk en bij de Bovag aangesloten autobedrijf. Wij onderscheiden ons door unieke service en eerlijke prijzen. Wilt u uw wagen ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk? Kom gerust bij ons langs. Als u uw wagen wilt ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk lichten wij graag de mogelijkheden toe.

Ombouwen van een geel naar een grijs kenteken?

Het team van Autobedrijf P. Verkerk zet zich graag in voor het ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk. Door het ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk worden aantrekkelijke wagens gemaakt. Afhankelijk van het soort voertuig en het type worden de volgende onderdelen gemaakt:

  • Blinderingspanelen
  • Zijwandafwerking
  • Tussenwand
  • Vlakke laadvloer

Tijdens het ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk houden we rekening met uw wensen op het gebied van design en vormgeving.

Eisen ombouwen van een geel naar een grijs kenteken

Wanneer wij een wagen gaan ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk dan houden wij ons aan de gestelde fiscale eisen. Deze fiscale eisen zijn gesteld door de Belastingdienst, Douane en de RDW. Naast het voldoen aan de gestelde eisen bieden wij hoogwaardige kwaliteit. Al met al bieden wij een uitgebreid dienstenpakket, gebaseerd op vakmanschap en jarenlange ervaring. Bij ons bent u een gewaardeerde klant, geen nummer.

Grijs kenteken

Bedrijfswagens met een grijs kenteken zijn bedrijfswagens die voldoen aan de fiscale eisen van bestelwagens. Vroeger werden echte grijze kenteken bewijzen gebruikt. Als uw wagen aan de eisen van een grijs kenteken voldoet dan gelden er andere eisen en regels voor de belasting. Wilt u uw wagen ombouwen van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk? Maak dan een afspraak. Graag bouwen wij uw wagen om van een geel naar een grijs kenteken in de buurt van Stolwijk.

Laat uw reactie achter

Copyright © 1986 - 2018 Autobedrijf P. Verkerk - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap