Al sinds 1986 staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop

autos-P-Verkerk

Al sinds 1986 staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop

Werkplaats

Dagelijks zien onze vakbekwame monteurs vrijwel elk merk in onze goed uitgeruste werkplaats naar binnen rijden.

Of het nu gaat om deskundig advies, een vakkundige servicebeurt of een APK keuring, wij garanderen kwaliteit. Wij zoeken, zonder concessies te doen aan veiligheid, altijd naar de voor u meest geschikte en goedkoopste oplossing. Dit is mogelijk door ons magazijn met slimme oplossingen.

In dit magazijn ontbreken ook diverse accessoires zoals o.a. pushbars, sidebars, lichtmetalen velgen etc. niet.

Daarnaast zijn wij inbouwstation voor radio's, cd-wisselaars en communicatie- en  navigatiesystemen. Ook voor een SCM-gekeurd alarmsysteem kunt u bij ons terecht.

Onze enthousiaste en vakkundige monteurs staan direct voor u klaar en zullen er alles aan doen om u, onze klant, mobiel te houden.

Onze werkplaats is geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Maar u kunt bij ons tot 19.00 uur terecht voor het halen en brengen van uw auto.

Via onderstaand formulier kunt u eventueel uit te voeren werkzaamheden calculeren en plannen.
Let wel: Deze tarieven zijn enkel geldig na het maken van een afspraak via "Kost Dat". Wij verwijzen u hiervoor dan ook naar de algemene voorwaarden.