Nieuwe of gebruikte auto?

Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte personenauto of bestelwagen dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in jonge occasions, maar ook voor oudere occasions kunt u bij ons terecht.

Ga naar de pagina "Ons aanbod" of wij de auto hebben staan die u zoekt. Ziet u een auto die voldoet aan uw wensen? Maak dan een afspraak.

Rijden op internet lukt nog niet, dus u bent van harte welkom om de auto van dichtbij te bekijken en een proefrit te maken. Ook als u in ons aanbod nu niet iets van uw gading vindt, kunt u door een bezoek aan onze website tijd besparen. Door de link met Autotrack.nl hoeft u niet meer stad en land af te reizen op zoek naar uw nieuwe auto. Binnen een paar minuten ziet u een compleet nieuw aanbod.

Nog steeds niet echt gevonden wat u zoekt? Niet getreurd, u kunt ook een zoekopdracht invullen. Wij zullen dan via onze kanalen voor u zoeken en zodra de gezochte auto gevonden is ontvangt, geheel vrijblijvend van ons bericht.

Werkplaats

Dagelijks zien onze vakbekwame monteurs vrijwel elk merk in onze goed uitgeruste werkplaats naar binnen rijden.

Of het nu gaat om deskundig advies, een vakkundige servicebeurt of een APK keuring, wij garanderen kwaliteit. Wij zoeken, zonder concessies te doen aan veiligheid, altijd naar de voor u meest geschikte en goedkoopste oplossing. Dit is mogelijk door ons magazijn met slimme oplossingen.

In dit magazijn ontbreken ook diverse accessoires zoals o.a. pushbars, sidebars, lichtmetalen velgen etc. niet.

Daarnaast zijn wij inbouwstation voor radio's, cd-wisselaars en communicatie- en navigatiesystemen. Ook voor een SCM-gekeurd alarmsysteem kunt u bij ons terecht. Onze enthousiaste en vakkundige monteurs staan direct voor u klaar en zullen er alles aan doen om u, onze klant, mobiel te houden.

Onze werkplaats is geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Maar u kunt bij ons tot 19.00 uur terecht voor het halen en brengen van uw auto.

Via het wat kost dat formulier kunt u eventueel uit te voeren werkzaamheden calculeren en plannen. Let wel: Deze tarieven zijn enkel geldig na het maken van een afspraak via "Kost Dat". Wij verwijzen u hiervoor dan ook naar de algemene voorwaarden.

Ombouw / Schade

Bij ons bent u aan het juiste adres voor :

Het repareren van een deuk,
Het wegwerken van lakschade,
De inbouw van dubbele cabines in bedrijfswagens,
Het ombouwen en het aanpassen voor grijskenteken auto’s,
De bedrijfsinrichting in bestelwagens.
Deze specialistische werkzaamheden worden uitgevoerd door deskundig personeel en het juiste gereedschap.

Schade komt altijd slecht uit en niemand zit te wachten op de papierwinkel die daar bij hoort. Wij verzorgen de afwikkeling van uw schade met de schade-expert. En we zorgen er uiteraard weer voor dat u zo snel mogelijk weer goed voor de dag komt in uw eigen auto!

Financiële dienstverlening

Soms komt het kopen van een andere auto financieel minder goed uit maar laat de conditie van uw huidige auto weinig speelruimte. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben ruime ervaring met het financieren van auto’s en de diverse vormen van autolease. Wij werken samen met diverse, gerenommeerde partijen.

Wissel eens met ons van gedachten over de mogelijkheden en in een goed gesprek komen we ongetwijfeld tot de voor u meest gunstige oplossing!

Auto onderhoud

Is het weer tijd voor een onderhoudsbeurt aan uw auto? Wilt u graag uw auto bij een betrouwbare en gespecialiseerde garage brengen voor auto onderhoud? Maak dan een afspraak voor auto onderhoud met Autobedrijf P. Verkerk.

Autobedrijf P. Verkerk weet als geen ander hoe belangrijk auto onderhoud is. Veel mensen maken pas een afspraak voor auto onderhoud als de banden al versleten zijn of de remmen niet meer goed werken. Gevolg is dat wij dit moeten vervangen en dat u hoge kosten kwijt bent. Met tijdig auto onderhoud voorkomt u dit.
Regelmatig auto onderhoud staat voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast werkt dit kostenbesparend. Wilt u een afspraak voor auto onderhoud? Neem dan contact op. Bij ons werken goed opgeleide monteurs die regelmatig worden bijgeschoold. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om auto onderhoud zo goed mogelijk te kunnen verzorgen.