Wilt u een 4x4 van geel op grijs kenteken?

Wilt u een 4x4 op grijs kenteken rijden om belasting te besparen? Als gespecialiseerd autobedrijf is Autobedrijf P. Verkerk hét aangewezen adres voor ombouw van een 4x4. De ombouw van 4x4 naar grijs kenteken kan u verschillende voordelen opleveren. Bij de ombouw van 4x4 zorgen we ervoor dat de originele onderdelen van de auto behouden blijven. Afhankelijk van uw wensen kunnen we hiermee besparen in de kosten.
Wilt u graag uw 4x4 ombouwen naar een grijs kenteken? Een bedrijfswagen of bestelwagen laten inrichten? Graag zetten wij ons deskundige personeel en juiste gereedschap in voor de realisatie van de ombouw van 4x4. Benieuwd naar de kosten van ombouw van 4x4 naar grijs kenteken? Neem gerust contact met ons op. Wij bekijken graag uw 4x4 wagen en brengen een offerte uit voor de ombouw.

Ombouw 4x4

Autobedrijf P. Verkerk kan ombouw van 4x4 modellen naar een grijs kenteken realiseren in onze garage. Heeft u een 4x4 model die niet op een grijs kenteken leverbaar was? Dan kunnen wij de ombouw van deze 4x4 realiseren. Wanneer wij de ombouw van een 4x4 realiseren, zullen we eerst alles wat achter de voorstoelen gemonteerd is verwijderen. Hierbij kunt u denken aan:
De bank
De zijruiten
De vloer
De panelen
Wanneer deze onderdelen zijn verwijdert, kunnen we een nieuw tussenschot maken en zijruiten plaatsen. Afhankelijk van uw wensen zullen wij het interieur inrichten na de 4x4 ombouwen. Indien het binnenwerk uitgevoerd is zal de 4x4 wagen gekeurd worden.

Uitstraling na ombouw 4x4

Als u de ombouw van uw 4x4 door ons laat realiseren zullen wij rekening houden met uw wensen. Na de ombouw van de 4x4 kunt u profiteren van fiscale voordelen zonder dat de uitstraling drastisch veranderd is. Doordat we met dezelfde bekleding werken past het bij de rest van het interieur. Wilt u voorbeelden zien van ombouw naar 4x4 die wij gerealiseerd hebben? Bekijk onze website en neem contact op.

Ombouw 4x4 naar camper

Uw 4x4 om laten bouwen naar een camper? Voor 4x4 ombouw is Autobedrijf P. Verkerk hét aangewezen adres. U bepaalt zelf de indeling en inrichting zodat u optimaal kunt genieten van uw 4x4 camper. Graag bespreken we de mogelijkheden voor de ombouw van een 4x4.

Geïnteresseerd? dan horen wij graag van u.